WERKEN AMELOOT

Badkamerrenovatie, Dakwerken, Elektriciteitswerken, Binnenhuisafwerking, Opritten & terrassen

Contacteer ons Bel ons

Dakwerken: Daken van Werken Ameloot geven lekken geen kans

Een specialist in platte daken in de regio van Berchem? Dan komt u uit bij Werken Ameloot. De zaak staat sterk in het leggen en vernieuwen van platte daken. Werken op hellende daken is enkel mogelijk in onderaanneming.

Roofing & EPDM

Om uw platte daken te dichten, gebruikt Werken Ameloot zowel roofing als EPDM tijdens de dakwerken. Het bouwbedrijf voorziet een volledige uitwerking van uw dak aangezien ook de dakgoten en de regenafvoerbuizen worden geplaatst of hersteld. Vraag eveneens naar de opties om lichtkoepels en veranda’s te voorzien.

Appartementen

Werken Ameloot is uw partner voor zowel kleine als grote gebouwen. Bij appartementsgebouwen overlegt de firma met de syndicus om de juiste werken correct uit te voeren. Het doet hierbij aan dringende herstellingen. Bij stormschade wordt er samengewerkt met de verzekeringen voor een snelle oplossing.

Onderhoud

Er moeten niet altijd nieuwe daken worden gelegd want bij een grondig onderhoud verlengt u de levensduur van uw platte daken. Reken ook dan op Werken Ameloot. De dakwerkers herstellen de roofing, plaatsen een nieuwe coating en verwijderen bladeren. Informeer gerust naar de voordelen van een groendak.

Contact

Maak kennis met de veelzijdigheid van Werken Ameloot. Van een badkamerrenovatie tot dakwerken, in Berchem zit u meteen goed bij één aannemer.